Bagger family: CBP AS

Bagger

Bagger

Pakk, det er tid for langtur. Få bagasjeplassen du trenger uten å ofre stilen du ønsker. Enhver Indian Motorcycle Bagger er et godt valg uansett hvor reisen går.

MOTORKRAFT, VI HAR UTVALGET

Velg nye modeller. Væskekjølt, 108 kubikktommers PowerPlus motor som produserer 122 hk og 178 Nm dreiemoment. Eller den nye Thunderstroke 116 som gir et dreiemoment på 171 Nm. To nye måter å dominere veien på.

KJØR MED SELVTILLIT

Kjører bra i alle hastigheter. Indian Motorcycle Baggere gir deg stil og allsidighet, og massevis av kjøreglede.

HVA MED LITT STÆSJ?

Hva med å pimpe opp Baggeren? Vi har utstyret du trenger...

MODERNE TEKNOLOGI

Vi gjør det enkelt med LED-belysning og nøkkelfri tenning, førsteklasses lyd, 7-tommers berøringsskjerm med tilkoblede tjenester og Smart Lean Technology™.

Møt familien

Springfield

Indian Springfield

Fra KR 416.500 INKL MVA OG REG AVGIFT
Chieftain Dark Horse

Chieftain Dark Horse

Fra KR 438.500 INKL MVA OG REG AVGIFT
Chieftain Limited

Chieftain Limited

Fra KR 441.500 INKL MVA OG REG AVGIFT

FØDT AV NØDVENDIGHET UTVIKLET FOR Å GÅ I ARV

Baggere ble skapt av militær nødvendighet i begynnelsen av 1900-tallet og har overlevd mange epoker for å bli de ikonene de er i dag. Helt siden starten har Indian Motorcycle uttrykt kombinasjonen av stil og substans som definerer klassen. Dette året er ikke annerledes.

FORM OG FUNKSJON

Vanligvis utstyrt med harde vesker og vindskjerm eller kåpe, er dette en sykkel kjent for sin allsidighet. Baggers er enkle å tilpasse til ditt eget formål, og er designet for å by på store kjøreopplevelser, uansett om turen er lang eller kort.

CBP AS - 3716 - Skien - Norway