cruiser family: CBP AS

Cruiser

Cruiser

Indian Motorcycle redefinerer den ikoniske amerikanske cruiseren. Våre cruisere er den perfekte blanding av gammelt og nytt, et tidløs design supplert med moderne teknologi, rå motorkraft helt uten kompromisser.

AUTENTISK DESIGN, ENKELT OG GREIT

Mer av det du trenger. Mindre av det du ikke behøver. Chiefens enkle ramme er et perfekt eksempel på å la det som virkelig betyr noe skinne igjennom. Kompakt sporty akselavstand, synlige bakdempere, et behagelig lavt sete og brutal motorkraft.

BRUTAL MOTORKRAFT, KONTROLLERBAR HELDIGVIS

Behagelig kjøreopplevelse med massevis av motorkraft fra den legendariske Thunderstroke V-twin. Opplev suverene motorkrefter uten at det går på bekostning av kjøreegenskapene.

RØFF FORTID, HØYTEKNISK FREMTID

Cruiser motorsykler handler ofte om nostalgi, men det ville være umulig å lage mer historie uten å omfavne fremtiden. Moderne bekvemmeligheter, som for eksempel en berøringsskjerm som er forkledd som en analog måler, gjør det enklere og tryggere å kjøre.

NYE IKONER

Indian Motorcycle sine cruisere er virkelig moderne ikoner. For å markere 100-årsjubileet til Indian Chief kunne vi jo bare kommet med en oppdatert utgave. Det er ikke vår stil. Vi utviklet en helt ny!

MØT FAMILIEN

Chief Dark Horse

Chief Dark Horse

Fra KR 315.500 INKL MVA OG REG AVGIFT
Chief Bobber Dark Horse

Chief Bobber Dark Horse

Fra KR 335.500 INKL MVA OG REG AVGIFT
Super Chief Limited

Super Chief Limited

Fra KR 362.500 INKL MVA OG REG AVGIFT

UNNGÅ STØYEN

Indian Cruisere er kraftige, mekanisk utformede motorsykler med tidløs styling. Strømlinjeformet design i all enkelthet er regelen, skinnvesker eller vindskjerm er unntaket.

ARTISTERI MØTER AMERICANA

Med sitt autentiske design og håndverk gir denne cruiseren et hint til Amerikas fortid. Et blikk, og du gjenkjenner detaljene, dette er en ekte Indian klassiker.

CBP AS - 3716 - Skien - Norway